ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ! (για παιδιά 5-9) @Αισθητικό δάσος Καισαριανής

Μικροί μάγοι, η αποστολή σας είναι να προστατέψετε το δάσος από τις όμορφες αλλά επικίνδυνες μάγισσες και δεν είναι καθόλου εύκολο.
Πρέπει να μάθετε μαγικά κόλπα για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θα συναντήσετε σε όλη την διαδρομή, να λύσετε γρίφους και να περάσετε δοκιμασίες που μόνο οι ικανοί μάγοι μπορούν να πετύχουν και να μαζέψετε τα υλικά που απαιτούνται (νύχια απο νυχτερίδες και άλλα) από το βοτανικό κήπο για να φτιάξουμε το μαγικό φίλτρο που θα μας βοηθήσει να τις διώξουμε από το δάσος
Εσείς γονείς των μαθητευόμενων μάγων θα μας ακολουθήσετε σε μια καταπράσινη σκιερή διαδρομή με άπλετη θέα, θα γνωρίσετε μαζί μας τον βοτανικό κήπο και την τρύπια εκκλησία, θα βουτήξετε τα ακροδάχτυλα σας στην δροσερή λίμνη με τους πολύχρωμους κατοίκους της αλλά κυρίως θα παρακολουθήσετε από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση του καλού και του κακού!
Φωτογραφίες3 (Small)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
«Μαγεύτηκαν!! Και το πίστεψαν ότι η μάγισσα έγινε αφρός! Στον γυρισμό είδαμε ένα δέντρο ξεριζωμένο και ο μικρός μου είπε ότι τώρα που η μάγισσα έγινε αφρός δεν θα ξανά ρίξει κανένα δέντρο!!»
«Μας δώσατε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά στη φύση που αγαπούμε αλλά δε γνωρίζουμε τον κατάλληλο τρόπο για να την εξερευνήσουμε με σεβασμό και ασφάλεια»
«Μια πολύ όμορφη δραστηριότητα έξυπνη αρκετά θα έλεγα. τα παιδιά μαθαίνουν για τη φύση μέσα από ένα παιχνίδι»
«Τέλειο!! Διαδραστικό και ενδιαφέρον!»
ΗΛΙΚΙΕΣ: Απευθύνεται σε παιδιά από 5-9 ετών και τους συνοδούς/γονείς τους
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αισθητικό δάσος Καισαριανής
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1,5 ώρα περίπου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ GROUP: 8-12 παιδιά
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12€ τα παιδιά/ 3€ οι ενήλικες
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον) ή Τραπεζική κατάθεση
** Οι ενήλικες ακολουθούν την πεζοπορική, σκιερή διαδρομή στο δάσος και παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών.
ΕΠΟΜΕΝA EVENT:
[EVENT-DATES]
Για την κράτησή σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής, πατήστε "Αποστολή" και πολύ σύντομα θα λάβετε με email λεπτομέρειες για τον τρόπο πληρωμής.ΠΡΟΣΟΧΗ: Να ελέγχετε πάντα και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.
[SUBMISSION-FORM]
 
H διαθεσιμότητα είναι συγκεκριμένη, υπάρχει σειρά προτεραιότητας και συνήθως λίστα αναμονής
Τηρούμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον covid-19
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί σας στο τηλ/viber 6951690060
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η Πολύχρωμη Σπείρα είναι μια κεφάτη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια πραγματοποιεί θεματικές εκδηλώσεις και πάρτυ σε κάθε χώρο και με κάθε αφορμή με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ! Απο πέρυσι λόγω των περιορισμών άρχισε να πραγματοποιεί τα "Παιχνίδια στο δάσος" σε διάφορες περιοχές της Αττικής
footer-boy
footer-girl
© 2022 Πολύχρωμη Σπείρα