ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ (για παιδιά 5-9) @Κτήμα Συγγρού - Μαρούσι

Είμαστε ένα τσούρμο ξακουσμένοι πειρατές
και δεν φοβόμαστε φουρτούνες ούτε και βροντές..
Με το χάρτη του Πειρατή Χρυσοδόντη στο χέρι ξεκινάμε την περιπέτειά μας για να ανακαλύψουμε ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Θα τραβήξουμε κουπί, θα κάνουμε ισορροπία, θα λύσουμε γρίφους και μυστήρια, θα παίξουμε παιχνίδια. Τέτοια περιπέτεια δεν έχει ματαγίνει! Και μόνο όσοι περάσουν όλες τις δοκιμασίες θα καταφέρουν να ανοίξουν το σεντούκι του Χρυσοδόντη και να βρουν έναν πραγματικό θησαυρό.
Όσο για τους γονείς, θα ακολουθήσετε μια καταπράσινη διαδρομή μέσα στα σκιερό δάσος και θα απολαύσετε τις όμορφες εικόνες, τον καθαρό αέρα και τα παιδιά σας να παίζουν και να χοροπηδούν ξένοιαστα και χαρούμενα!
Φωτογραφίες2 (Small)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
«Του άρεσε πολύ. Ιδίως το πετρωμένο καράβι και ο ιστός. Ακόμα τραγουδάει το τραγούδι των πειρατών»
«Πολύ καλή οργάνωση και Ιδιαίτερα καλή εντύπωση η ύπαρξη φαρμακείου. Πολύ καλός σχεδιασμός- το πρόγραμμα δεν είχε καθόλου "κοιλια". Δεν άφηναν κανένα παιδάκι να αφαιρεθεί»
«Ήταν πολύ ωραία ,τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν πολύ και συγχαρητήρια για την δουλειά σας»
«Πολύ ωραία προσέγγιση, μου άρεσε ο τρόπος επικοινωνίας των οδηγών με τα παιδιά και ο χειρισμός καταστάσεων»
ΗΛΙΚΙΕΣ: Σε παιδιά 5-9 ετών και τους συνοδούς/γονείς τους
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Κτήμα Συγγρού - Μαρούσι
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1,5 ώρα περίπου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ GROUP: 8-12 παιδιά
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12€ τα παιδιά/ 3€ οι ενήλικες
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον) ή Τραπεζική κατάθεση
** Οι ενήλικες ακολουθούν την πεζοπορική, σκιερή διαδρομή στο δάσος και παρακολουθούν τις δραστηριότητες των παιδιών. Ενδέχεται να τους καλέσουμε να συμμετέχουν σε κάποια παιχνίδια αν το επιθυμούν
ΕΠΟΜΕΝΑ EVENT:
[EVENT-DATES]
**Η διαθεσιμότητα των events ενημερώνεται αυτόματα.
Για την κράτησή σας συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα εγγραφής. Στο τέλος, πατήστε "Αποστολή".
Στην περίπτωση που έχετε επιλέξει τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα θα μεταφερθείτε αυτόματα στο τραπεζικό περιβάλλον της Eurobank για να καταχωρήσετε τα στοιχεία σας ενώ στην περίπτωση πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα λάβετε στο mail σας άμεσα τους λογαριασμούς μας σε Πειραιώς, Εθνική και Eurobank για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας.
Εντός 1-2 λεπτών από την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, θα λάβετε mail με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την συνάντησή μας(ακριβές σημείο συνάντησης, στίγμα gps, πάρκινγκ κλπ). Στην περίπτωση που δεν το λάβετε ελέγξτε και την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας.
Σε περίπτωση εγγραφής σας σε ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ η πληρωμή γίνεται μόνο εφ όσων προκύψει ελεύθερη θέση και σας ενημερώσουμε σχετικά.
[SUBMISSION-FORM]
 
H διαθεσιμότητα είναι συγκεκριμένη, υπάρχει σειρά προτεραιότητας και συνήθως λίστα αναμονής
Τηρούμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον covid-19
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί σας στο τηλ/viber 6951690060
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η Πολύχρωμη Σπείρα είναι μια κεφάτη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια πραγματοποιεί θεματικές εκδηλώσεις και πάρτυ σε κάθε χώρο και με κάθε αφορμή με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ! Από το 2019 λόγω των περιορισμών άρχισε να πραγματοποιεί τα "Παιχνίδια στο δάσος" στα δάση της Αττικής
footer-boy
footer-girl
© 2021 Πολύχρωμη Σπείρα