OI ΡΟΒΙΝΣΩΝΕΣ (για παιδιά 7-11 ετών) @Αλσος Ιλισίων

Δύο ομάδες έχουν ναυαγήσει σε ένα καταπράσινο νησί στην μέση του Ατλαντικού. Μια ομάδα όμως θα καταφέρει να επιβιώσει. Τα παιδιά θα χρειαστεί να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να περάσουν μια σειρά δοκιμασίες για να νικήσουν τους αντιπάλους τους. Ένα δίωρο μέσα στο δάσος, γεμάτο παιχνίδι και πολύ γέλιο αρχίζει!
**Special guests: Οι γονείς!!!
selection4 (Small)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Ήταν πολύ ωραία η Κυριακή μας! Ο Νίκος πέρασε τέλεια, του άρεσαν όλα, λίγο περισσότερο η Διελκυστίνδα και τα ξύλα που μαζεύανε για φωτιά! Γενικά είχε πλάκα, πολύ παιχνίδι, συνεργατικότητα, ομαδικότητα, ωραίο ανταγωνισμό και όλα αυτά σε ένα όμορφο και φυσικό περιβάλλον, άρα τέλεια! Γενικά είδα ότι όλα τα παιδιά συμμετείχαν με χαρά, δεν βαρέθηκαν στιγμή και γελούσαν συνέχεια! Και εμείς συμμετείχαμε αρκετά, παίξαμε, γελάσαμε και περάσαμε τέλεια! ευχαριστούμε!
Εμείς περάσαμε φανταστικά!!! Τόσο ο Οδυσσέας όσο κ εμείς που έστω κ για λίγο ήμασταν και πάλι παιδιά!!! Εγώ γέλασα με την ψυχή μου πάντως. Του Οδυσσέα αυτό που του άρεσε περισσότερο από όλα ήταν οι σκηνές που έστησαν κ έπαιζαν εκεί εννοείται και όλα τα άλλα αλλά λίγο πιο πολύ οι σκηνές! Μπράβο σας! Κάνετε πολύ καλή δουλειά!!!!
Απίστευτη εμπειρία! Φύση, γέλια και παιχνίδια, περάσαμε καταπληκτικά. Ευχαριστούμε για όλα!
ΗΛΙΚΙΕΣ: Απευθύνεται σε παιδιά από 7-11 ετών
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Άλσος Ιλισίων - Οπισθεν Hilton
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες περίπου
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ GROUP: Μια ομάδα 6-10 παιδιών εναντίον μιας άλλης αντίστοιχης ομάδας
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12€ το παιδί
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ: Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα (σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον)
ΕΠΟΜΕΝA EVENT:
[EVENT-DATES]
**Η διαθεσιμότητα των events ενημερώνεται αυτόματα.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
- Συμπληρώνετε την φόρμα εγγραφής και πατάτε "Αποστολή"
- Μεταφέρεστε στο τραπεζικό περιβάλλον της Eurobank για να καταχωρήσετε τα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας σας
- Εντός λίγων δευτερολέπτων από την ολοκλήρωση της πληρωμής σας, λαμβάνετε mail και sms με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για την συνάντησή μας(ακριβές σημείο συνάντησης, στίγμα gps, πάρκινγκ κλπ). Σε περίπτωση που δεν δείτε το mail, ελέγξτε τα spam
- Μετά το τέλος της εκδήλωσης λαμβάνετε με mail την απόδειξη παροχής υπηρεσιών καθώς κι ένα ερωτηματολόγιο ικανοποίησης που θα μας βοηθούσε πολύ να γίνουμε καλύτεροι!
- Σε περίπτωση εγγραφής σας σε ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ η πληρωμή γίνεται μόνο εφ όσων προκύψει ελεύθερη θέση και σας ενημερώσουμε σχετικά.
[SUBMISSION-FORM]
 
H διαθεσιμότητα είναι συγκεκριμένη, υπάρχει σειρά προτεραιότητας και συνήθως λίστα αναμονής
Τηρούμε όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον covid-19
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί σας στο τηλ/viber 6951690060
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Η Πολύχρωμη Σπείρα είναι μια κεφάτη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 15 χρόνια πραγματοποιεί θεματικές εκδηλώσεις και πάρτυ σε κάθε χώρο και με κάθε αφορμή με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ! Από το 2019 λόγω των περιορισμών άρχισε να πραγματοποιεί τα "Παιχνίδια στο δάσος" στα δάση της Αττικής
footer-boy
footer-girl
© 2021 Πολύχρωμη Σπείρα