fb

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΣΠΕΙΡΑ

Πάρτυ με τη Πολύχρωμη Σπείρα
Η Πολύχρωμη Σπείρα είναι μία χαρούμενη και δημιουργική ομάδα, η οποία τα τελευταία 16 χρόνια πραγματοποιεί εκδηλώσεις κάθε είδους, κάθε μεγέθους, σε κάθε χώρο, με κάθε αφορμή και με επίκεντρο πάντα το ΠΑΙΔΙ έχει να σας προτείνει μια σειρά από ξεχωριστά πάρτι που μπορεί να σχεδιάσει βασισμένα στις δικές σας ανάγκες .
Τα πάρτι μας διαμορφώνονται ανάλογα τις ηλικίες των μικρών σας καλεσμένων, τη διάρκεια της απασχόλησης, το χώρο που θα γίνει το πάρτι, την αφορμή και το θέμα που θα επιλέξετε
Υπάρχουν αρκετές επιλογές από θέματα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο από αυτά, ή κάτι άλλο που έχετε στο μυαλό σας, ή ένα πιο απλό μη θεματικό πάρτυ.
Τα θεματικά μας πάρτυ
Ένα θεματικό πάρτι περιλαμβάνει παιχνίδια και δραστηριότητες με ένα συγκεκριμένο θέμα, εξοπλισμό και παιχνίδια σχετικά καθώς και εμψυχωτές και παιδαγωγούς με ανάλογες θεματικές στολές.
Επι πλέον μπορούμε να δούμε αντίστοιχα props και αξεσουάρ για τους μικρούς μας φίλους, χειροποίητες πινιάτες, διακόσμηση κάθε χώρου με θεματικά στοιχεία, μπαλόνια και ειδικές κατασκευές. Επίσης Candy bars και υπηρεσίες catering σε ατομικές συσκευασίες για μικρούς και για μεγάλους, δωράκια για τους καλεσμένους και φυσικά ψηφιακές προσκλήσεις, όλα στο ίδιο θέμα.
Ενδεικτικές τιμές
Το κόστος έχει να κάνει με το θέμα, τον χώρο και τις υπηρεσίες που θα επιλέξετε, τον αριθμό των καλεσμένων και την διάρκεια του πάρτι.
Ενδεικτικά ένα δίωρο θεματικό πάρτι για μέχρι 15 παιδιά και έναν εμψυχωτή ξεκινάει από τα 150€ ενώ για μέχρι 30 παιδιά με δύο εμψυχωτές από τα 260€
Αναλυτικές πληροφορίες για κάποια θεματικά μας πάρτυ θα βρείτε παρακάτω:
Survivor
Action Outdoor
Zoo
Spy Party
Unicorn
Space Party
Super Heroe
Frozen
Πριγκίπισσες και Ιππότες
Minnie & Mickey
Ταξίδι στη Μυθολογία
Συνοπτικές πληροφορίες για πάνω από 20 θεματικά πάρτυ θα βρείτε εδώ
Έχουμε επίσης την δυνατότητα να διοργανώσουμε και ένα από τα ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα και Παιχνίδια για το Δάσος. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ
Υπηρεσίες εξοπλισμού και διακόσμησης
Μια μικρή ξενάγηση στον εξοπλισμό και στην διακόσμηση που έχουμε για εσάς, θα βρείτε παρακάτω:
Έχουμε ετοιμάσει 3 πακέτα που είμαστε σίγουροι ότι ανάμεσά τους θα βρείτε κάποιο που σας ταιριάζει. Προτιμάτε την Άρτεμη, την Αφροδίτη ή την Ήρα? Η μήπως θέλετε κάτι διαφορετικό που μπορούμε να προσαρμόσουμε στα μέτρα σας?
** Οι εξωτερικοί χώροι συνήθως είναι δημόσιοι και διαθέσιμοι για πάρτυ. Ενδεχομένως όμως κάποια άλλη οικογένεια να θέλει να κάνει ένα δικό της πάρτυ στον ίδιο χώρο. Για αυτό το λόγο είναι χρήσιμο να είστε νωρίτερα στον χώρο για να τον "δεσμεύσετε".
Υπηρεσίες Catering
Συχνά η μεταφορά εδεσμάτων γλυκών και αλμυρών σε ένα σημείο στο δάσος ήταν μια δυσκολία, που πλέον την αντιμετωπίζουμε. Φέρνουμε foodboxes για μικρούς και μεγάλους με χειροποίητες δημιουργίες, σπιτικούς χυμούς και τούρτα σε ατομικές συσκευασίες εκεί που ακριβώς θέλετε, την στιγμή που το επιθυμείτε
Αυτές τις διαλεγμένες προτάσεις μας μπορείτε να τις βρείτε αναλυτικά παρακάτω:
Παιδικό menu από 5,5€ εδώ
Menu ενηλίκων από 5,5€ εδώ
Pizza 8 κομματιών από 8€ εδώ
Refreshment bar εδώ
Υπάρχουν ειδικές προτάσεις για χορτοφάγους ή για άτομα με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε διάφορες τροφές, ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους.
Τα τρόφιμα μπαίνουν μέσα σε ατομικά lunch boxes craft και περιέχουν μέσα όλα τα απαραίτητα (χαρτοπετσέτες, πιρουνάκι κ.τ.λ.) που απαιτούνται για τη κατανάλωση του κάθε τρόφιμου ώστε να μη χρειαστείτε απολύτως τίποτα.
- Παραδίδονται σε οποιοδήποτε σημείο θέλετε (και μέσα σε δάσος) την ώρα που θέλετε χωρίς extra επιβάρυνση
- Οι τιμές ισχύουν για μετακινήσεις εντός Αθηνών
- Το ποσό της min παραγγελίας είναι 150€
Τούρτα
Υπάρχει δυνατότητα παρασκευής τούρτας στη θεματολογία που θέλετε.
Δημιουργείται μια μικρή τούρτα για τα κεράκια και όλη η υπόλοιπη σερβίρεται σε ατομικές συσκευασίες έτοιμες από πριν, γλυτώνοντάς σας έτσι από πιατάκια και τη διαδικασία κοψίματος

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα τη ποσότητα το θέμα κ.τ.λ. και υπάρχουν αρκετές πρακτικές ιδέες που θα σας λύσουν τα χέρια και για τις οποίες μπορούν να σας ενημερώσουν οι υπεύθυνοι του catering.
Ενδεικτικές τιμές θα βρείτε εδώ
Τρόπος πληρωμής: Για το κλείσιμο της παραγγελίας σας θα χρειαστεί να καταβάλετε προκαταβολή 30% επί του συνόλου της παραγγελίας η οποία είναι επιστρεπτέα ή μπαίνει σε αναμονή για οποιαδήποτε αναβολή του event έως και μια εβδομάδα πριν
Πολιτική ακυρώσεων catering:
Για οποιαδήποτε ακύρωση έως την Τετάρτη πριν το πάρτι σας δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση.
Για ακυρώσεις για οποιοδήποτε λόγο την Πέμπτη και την Παρασκευή πριν το πάρτι σας επιβαρύνεστε το 30% του συνολικού ποσού.
Για ακυρώσεις για οποιοδήποτε λόγο το Σαββατοκύριακο του πάρτι σας επιβαρύνεστε το 100% της παραγγελίας σας και μπορείτε να την παραλάβετε.
Μικροδωράκια
Και φυσικά, έχουμε και μια σειρά από μικρά, από φυσικά υλικά δωράκια για τους καλεσμένους σας, σε ατομική συσκευασία, με κόστος από 1.60€ το τεμάχιο.
Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να δούμε την διαθεσιμότητα για το αξέχαστο πάρτυ σας παρακαλούμε συμπληρώστε λίγες πληροφορίες εδώ και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας. Για οτιδήποτε άλλο μην διστάσετε να μας καλέσετε στο 211 214 4474 ή στο 6951 690060 (καθημερινά και ΣΚ 09:00-20:00)
Ευχαριστούμε πολύ!
footer-boy
footer-girl
© 2024 Πολύχρωμη Σπείρα